![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvIsw8J8dZ7JpA99t5jtonuXGDfqrCaUO_jdboihngSBOtMZu5r8q7B33j5HFHwzlCia5W-YV0pL6zFZH9IPuPC5XCcbYOGdTFu2zNxbrcg1Uh-fybL2pduZY0FEai3oRTFSmO-4pXK1g/s400/DSCF7015.JPG)
Hozzavalok:
- 150 g vaj (sotlan)
- 200 g etcsoki
- 200 g porcukor
- 3 tojas
- 75 g finomliszt
- 300 g kremsajt
- 50 g porcukor
- 2 tojas
- 200 g friss gyumolcs (pl feketeszeder, cseresznye...)
A vajat a csoki darabkakkal vizgoz felett felolvasztom (folyamatos keveres mellett). Miutan lehult, hozzakeverem a porcukrot (200 g), a tojasokat (egyenkent), majd a lisztet. Masik talban kikeverem a kermsajtot, hozzaadom a porcukrot (50 g), es a tojasokat. Kremesre keverem, majd egy sutopapirral kibelelt tepsibe kanallal nagyobb halmokat 'cseppentek'. Ezt megismetlem a csokis masszabol is, mig el nem fogy, majd egy villaval osszehuzkalom a tetejet, hogy marvanyos hatast kapjak. Vegul megszorom a gyumolccsel. 180 fokon (legkevereses 160) 30-35 percig (en kb 1 oraig) sutom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése