- 1 kg mirelit zoldseg
- 50 g vaj
- 60 g liszt
- 6 dl tej
- 150 ml mozzarella
- szerencsendio, so, bors
2010. szeptember 25., szombat
Rakott zoldseg
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Talan mar van egy eve, hogy nagy nehezen raszantam magam a fozocskezesre, sutesre. Leginkabb az otthoni cukraszdakban szenvedtem hianyt, leven varandos Ruben fiammal. A blogot csak azert hozom letre, hogy egy helyen megtalajam a mar jol bevalt recepteket. (Barki felfedezni veli egyeneinek szant leirasat es zavarja, irjon, leszedem! A kepek a sajatjaim, hacsak mashogy nem jelzem.)
Húú, ez egyszerű és klassz! Ki is fogom próbálni!
VálaszTörlésÉn nem tom, mi van, de néhány bejegyzésed meg sem jelenik az újak listájában, csak utólag döbbenek rá, hogy már megint van itt olyan, amit még nem láttam.... :-o
Ja, küldtem a leírást! :-)