- 500 g liszt
- 1 tojas
- 60 g cukor
- 2 dl tej
- csipet so
- 1 ek rum aroma
- 1 cs vanilias cukor
- 40 g eleszto
- mazsola
- 1 tojas a lekenesehez
Ha megkelt, 16 reszre osztjuk, majd azokat is felbe vagva, egy-egy felkort formazunk a tesztabol. Egymas ellenebe forditjuk oket, a keresztben fekvobol megformazva a nyuszi kezeit, a masikbol a farkat, ill fejet, fulet, az utobbit bevagva kozepen. Mazsolaval diszitjuk, majd fel orat kelesztjuk, a felvert tojassal megkenve mehet is az elomelegitett sutobe (~150 fok) fel orara.
Megjegyzes: a kepen lathato nyuszik inkabb szornyecskeknek neznek ki, mivel uuugy megkelt, hogy szinte egybe olvadt az egesz. Viszont fincsi vajjal, es meg tobb mazsit is elbirna. A rum aroma helyett kokuszos rumot ontottem bele, de hogy volt-e valami jelentosege...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése