Hozzavalok:
- 185 g liszt
- 100 g vaj
- 1 tojas
- 2 ek hideg viz
- 15-20 koktel paradicsom
- 1 ek oliva olaj
- 220 g mozzarella
- 6 porehagyma
- 2 tk rozmaring
Lisztezett feluleten kinyujtjuk a teszta ugy, hogy pont egy kor (23 cm) formaba ferjen. Nyomjuk oda a szelehez, majd kessel vagjuk le a felesleget. Fedjuk le sutopapirral, szorjunk ra nehezeket (rizs, teszta, lencse...), majd igy sussuk 210 fokon 15 percig, utana pedig 10 percig a sutopapir, nehezek nelkul (mig epp csak aranybarna nem lesz).
A toltelekhez vagjuk a paradicsomokat felbe, sozzuk meg es keverjuk ossze az olajjal. Helyezzuk oket egy tuzallo talba, vagott felukkel felfele, majd sussuk 180 fokon 15 percig.
A kesz tesztat szorjuk meg a sult paradicsomokkal, kockakra vagott mozzarellaval, porehagymaval, ill. izles szerint fuszerezzuk. Meg 10 percig sussuk es mar kesz is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése