![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8XllPMS00vVemIiAQkJ8XU1HWYXQiWOmJzOeW6aErqArFXxX8x1DkhVuDlTVarIHMp6gc7Bxnbg83nZBRu3B65aRjCr1r2dx5a9VsKYmWMbsMSgdVp-FGKvg7uVlz_fvezVJ7y4fVngA/s320/DSCF4222.JPG)
Hozzavalok (egy gyerek es egy felnott adaghoz):
- 2 db edesburgonya (batata)
- egy fej lilahagyma
- orolt rozmaring
- so
- egy-ket evokanal olivaolaj
- a felnottnek esetleg 5 deka juhturo
Az alaposan lesurolt burgonyat hosszaban kette vagjuk, bekenjuk olivaolajjal, a sajat adagunkat megszorjuk rozmaringgal, hagymakarikaval, majd alufoliaba csomagolva megsutjuk 200 fokon 20 perc alatt. A babanak akar a hejabol kanalazva is adhatjuk a finom falatokat, de puret is nyomhatunk neki villaval. A felnott adaghoz jol illenek a sos sajtok es a juhturo.
Megjegyzes: A sutesi ido nalam min. 40 perc szokott lenni. Egy csomo hagymat rakok a krumplikra, mivel nagyon fincsi! Rubennek a hejabol adom, amiert nagyon odavan!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése