Hozzavalok:
- 40 dkg penne teszta
- 1 darab (kb. 160 g) konzerv tonhal
- 1 nagyobb meretu cukkini
- 1 szal porehagyma
- kb. 3 dl paradicsomszosz
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 30 dkg gomba
- 2 evokanal olivaolaj
- so, bors
A porehagymat felkarikazzuk, es megparoljuk az olivaolajon. Hozzaadjuk a feldarabolt gombat es cukkinit, sozzuk es borsozzuk. Mikor a zoldsegek mar majdnem megpuhultak, hozzaadjuk a zuzott fokhagymat, majd hozzakeverjuk a paradicsomszoszt. Villaval osszenyomkodjuk a tonhalat, es azt is hozzaadjuk. Egyet forralunk rajta, es mar kesz is. Amig keszul a szosz, a pennet forro, sos vizben kifozzuk, majd leszurjuk, szosszal osszekeverjuk, kozepesen meleg sutoben kb 15 percig sutjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése