2010. augusztus 8., vasárnap

Fehercsokolades torta

Hozzavalok:
  • piskotaalap (4 tojasos)
  • 50g feher csokolade
  • 150 g kremsajt
  • 2 ek porcukor
  • 200 g malna v. szeder v. ...
Egy hamozo/pucolo vagy sajtreszelo segitsegevel keszitsunk csokolade reszeleket (kb 10 g). A tobbi csokit olvasszuk fel (mikroban vagy vizgoz felett), majd hagyjuk kicsit lehulni. Ekkor mehet bele a kremsajt es a porcukor, amikkel keverjuk jol simara a masszat. A felbe vagott piskota also lapjat kenjuk meg vele, nyomkodjuk bele a gyumolcsot, ra a masodik fele, majd vonjuk be a tortat a maradek masszaval vagy egyszeruen csak simitsuk a tetejere. Vegul szorjuk meg a csoki reszelekkel es rakjuk hutobe, amig osszeall.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails