- 1 l tejszin
- 250 g gyumolcs (friss vagy kompot)
- 250 g porcukor
- 50 g cukrozott narancshej
Megjegyzes: Nekem a tejszin csak magaban tul tomeny volt, a kicsit sem ettek meg mind, igy vegul jegkremmel nyomtuk be.
Talan mar van egy eve, hogy nagy nehezen raszantam magam a fozocskezesre, sutesre. Leginkabb az otthoni cukraszdakban szenvedtem hianyt, leven varandos Ruben fiammal. A blogot csak azert hozom letre, hogy egy helyen megtalajam a mar jol bevalt recepteket. (Barki felfedezni veli egyeneinek szant leirasat es zavarja, irjon, leszedem! A kepek a sajatjaim, hacsak mashogy nem jelzem.)
Csúcs ez a kép :D
VálaszTörlésKész van! :-))
VálaszTörlésAmúgy nem tudom, milyen hátteret szerettél volna, de ezt feltettem és innen már könnyen tudod cserélgetni!
Ha az ehhez tartozó fejléc kellene, akkor azt mentsd le a saját gépedre és onnan töltsd fel.
Puszi!