2010. augusztus 10., kedd

Gyumolcsos parfe

Hozzavalok:
  • 1 l tejszin
  • 250 g gyumolcs (friss vagy kompot)
  • 250 g porcukor
  • 50 g cukrozott narancshej
A tejszint kemeny habba verjuk, belekeverjuk a cukrot, a darabos friss vagy kompot gyumolcsot es a cukrozott narancshejat. A kevereket formaba ontjuk, (pl joghurtos poharba) es a melyhutoben kifagyasztjuk. Talalas elott a format meleg vizbe martjuk, es a parfet talra boritjuk. Tejszinhabbal es gyumolccsel diszithetjuk.
Megjegyzes: Nekem a tejszin csak magaban tul tomeny volt, a kicsit sem ettek meg mind, igy vegul jegkremmel nyomtuk be.

2 megjegyzés:

  1. Kész van! :-))
    Amúgy nem tudom, milyen hátteret szerettél volna, de ezt feltettem és innen már könnyen tudod cserélgetni!
    Ha az ehhez tartozó fejléc kellene, akkor azt mentsd le a saját gépedre és onnan töltsd fel.
    Puszi!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails