2010. március 1., hétfő

Kokuszos sutotokcsemege

Hozzavalok:
  • kb 1 kg sutotok
  • 100 g diobel
  • 200 g haztartasi keksz
  • 3 evokanal kristalycukor
  • 50 g kokuszreszelek
A sutotokot megmossuk, felbehasitjuk es magjait kikaparjuk. Ezutan hejastul nagyobb kockakra, csikokra vagjuk; alufoliara vagy sutopapirral kibelelt tepsibe rakjuk, majd sutoben, kozepes langgal ugy 45 perc alatt puhara sutjuk. Megvarjuk, amig kihul, azutan husat szitan attorjuk. Kozben a diot es a kekszet megdaraljuk, es a tokpurevel osszekeverjuk, vegul cukorral edesitjuk. A masszabol nedves kezzel golyokat formazunk, amit kokuszreszelekben megforgatunk. Aki szereti, a tokpuret 1-2 evokanal likorrel is izesitheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails