2010. szeptember 12., vasárnap

Feher csokis, erdei gyumolcsos muffin

Hozzavalok:
  • 200 g finomliszt
  • 100 g porcukor
  • 2 teaskanal instant kavepor
  • 2 egesz tojas
  • 1 evokanal oliva olaj
  • 1 teaskanal sutopor
  • 150 ml tej
  • 100 g feher csokolade (kisebb darabokra vagva)
  • 100 g friss vagy fagyasztott erdei gyumolcs
  • 1 reszelt alma
Lisztet a cukorral es a kaveporral osszekeverjuk. Egy masik talban felverjuk a tojasokat, hozzaadjuk az olajat, tejet. A folyekony masszat a szarazba ontjuk, majd kisse osszedolgozzuk, vegul beleszorjuk a csokit, gyumolcsot is. Osszekeverjuk a tesztat lazan, de ne keverjuk tul. Muffin formakba toltjuk 2 kiskanal segitsegevel, majd 200 fokon (180 legkevereses) 20-25 percig sutjuk.
Megjegyzes: Porcukor helyett barna cukrot hasznaltam, amiatt lettek ennyire sotetek a muffinok. A belseje a sok gyumolcstol, csokitol nagyon gazdag lett!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails