2010. szeptember 18., szombat

Kremsajtos teszta

Hozzavalok:
  • 500 g teszta
  • 8 szelet bacon vagy sonka (ha szeretjuk husosan, akkor boven mehet bele)
  • 200 g kremsajt
  • 2 tojassargaja
  • 3 szar friss, aprora vagott petrezselyem
  • 300 ml leveskockabol keszult husleves
  • reszelt parmezan a tetejere
Mig fozzuk a tesztat, egy serpenyoben piritsuk meg a bacont. Ontsuk hozza a huslevest es hagyjuk foni, mig a le fele el nem parolog. Egy talban keverjuk ossze a kremsajtot a tojassargajaval. Ha kesz a teszta, szurjuk le es tegyuk vissza a meleg edenybe. Eloszor a bacont keverjuk hozza, majd a tojasos kremsajtot is. Rogton talaljuk, reszelt parmezannal, petrezselyemmel a tetejen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails